Pomoc psychologiczna online

Nasi psychologowie i psychoterapeuci dyżurują i służą wsparciem wobec rodziców, nauczycieli i wszystkich osób poszukujących pomocy lub konsultacji psychologicznej w obszarze lęku i paniki związanej z panującą epidemią oraz zmieniającą się sytuacją gospodarczą, edukacyjną i społeczną, co wpływa na indywidualną kondycję psychiczną oraz relacje interpersonalne. Naszym wsparciem, we współpracy z terytorialnym  kierownictwem administracyjnym, obejmujemy ponad 50 niżej wymienionych gmin:

Lutowiska, Brzozów, Dydnia, Haczów, Nozdrzec, Jasienica Rosielna, Brzostek, Żyraków, Chłopice, Pawłosiów, Pruchnik, Rokietnica, Wiązownica, Roźwienica, Kołaczyce, Nowy Żmigród, Osiek Jasielski, Skołyszyn, Cmolas, Dzikowiec, Kolbuszowa, Majdan Królewski, Chorkówka, Iwonicz Zdrój, Miejsce Piastowe, Rymanów, Cisna, Lesko, Grodzisko Dolne, Kuryłówka, Nowa Sarzyna, Narol, Oleszyca, Stary Dzików, Białobrzegi, Markowa, Żołynia, Harasiuki, Rudnik nad Sanem, Dubiecko, Przeworsk, Adamówka, Gać, Jawornik Polski, Tryńcza, Ropczyce, Dynów, Krasne, Tyczyn, Kamień, Zaleszany, Czudec, Gorzyce, Nowa Dęba.

Pomoc psychologiczna online

Nasze działania wspierane są również przez Ministerstwo. Promuje je również  Pani Wiceminister Anna Schmidt-Rodziewicz,  publikując informację o dostępności  naszego wsparcia psychologicznego na swoim Fanpage.